110 Mia.

Det er, hvad psykisk sygdom hvert år koster vores samfund i direkte og indirekte udgifter. Kun 10 procent bliver brugt til behandling. Men behandling er en investering – i mennesker og i samfundet.

Bestyrelsesmedlem

Erik Gaarmann

Bestyrelsesmedlem

Jeg er 51 år, førtidspensionist og er tidligere psykiatribruger.

Jeg bor i Århus og har været med i bestyrelsen siden 2018.  Uddannelse har jeg ingen af, men jeg har en stor og bred arbejdserfaring. Jeg startede på arbejdsmarkedet allerede som 14 årig da jeg gik i folkeskolen.

Udover at være med i bestyrelsen, sidder jeg med i Psykiatriens Patient- og Pårørendepanel i Region Midtjylland og er medstifter at græsrodsgruppen “Værdig Psykiatri For Alle”.
Min tilgang til og motivation for, at kæmpe for Psykiatrien, kommer fra at jeg selv har været indlagt og på egen krop og sjæl har oplevet hvordan Psykiatrien fungerer indefra -at den på mange områder er mangelfuld. Jeg er også pårørende og har derfor også kendskab til Psykiatrien fra den side af.

Jeg har samtidig også set hvor presset personalet er, at der ikke er nok personale på gulvet til at løfte opgaverne, hvilket gør at der ikke er den fornødne tid til at tage sig ordentlig af den enkelte patient.

Mærkesager

Harmonikaindhold (skjules med kode)

Jeg kæmper generelt for en bedre og mere værdig psykiatri. Særligt brænder jeg for patienterne, at de skal have bedre forhold når de er indlagte, at ambulante tilbud, individuel– og gruppeterapi gøres mere fleksible og ikke er så kassestyrede, men tilpasses i bedre udstrækning til den enkelte. 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.