110 Mia.

Det er, hvad psykisk sygdom hvert år koster vores samfund i direkte og indirekte udgifter. Kun 10 procent bliver brugt til behandling. Men behandling er en investering – i mennesker og i samfundet.

Bestyrelsesmedlem

Erik Gaarmann

Bestyrelsesmedlem

Jeg er 50 år, førtidspensionist, bor i Århus og har været med i bestyrelsen siden 2018.  

Jeg har ingen uddannelse, men har en bred arbejdserfaring. Jeg startede på arbejdsmarkedet allerede som 14 årig da jeg gik i folkeskolen. 

Udover at være med i bestyrelsen, sidder han med i Psykiatriens Patient- og Pårørendepanel i Region Midtjylland og er medstifter at græsrodsgruppen “Værdig Psykiatri For Alle”. Eriks tilgang til og motivation for, at kæmpe for Psykiatrien, kommer fra at han selv har været indlagt og har oplevet hvordan Psykiatrien fungerer indefra -at den på mange områder er mangelfuld. 

Mærkesager

Harmonikaindhold (skjules med kode)

Jeg kæmper generelt for en bedre og mere værdig psykiatri. Særligt brænder jeg for patienterne, at de skal have bedre forhold når de er indlagte, at ambulante tilbud, individuel– og gruppeterapi gøres mere fleksible og ikke er så kassestyrede, men tilpasses i bedre udstrækning til den enkelte. 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.