20 år

Så meget kan nogle psykiske lidelser være med til at nedsætte den forventede levetid for mænd. Men den rigtige behandling kan vende skuden for psykiske lidelser. Lad os tage nedbruddet i opløbet.

Egne artikler

Vi ved hvad vi taler om

I Psykiatri-Listen har vi altid en finger på pulsen, for hvilke aktuelle problemstillinger psykiatrien står overfor i region Midtjylland. Vi har derfor samlet alle vores medieartikler, så du nemt kan danne overblik over hvilke kerneproblematikker, vi har kæmpet for at bringe under lyset. Psykiatriens udfordringer skal være gennemskuelige for alle, hvorfor du på denne side kan få et indblik i vores medieaktiviteter og budskaber.

Hvert år udsættes en fjerdedel af alle psykiatriske patienter af indlagte patienter i psykiatrien for tvang i form af tvangsindlæggelser, bæltefiksering eller tvangsmedicinering.

Det tager angiveligt 15 år, før man forventer, der ikke er mangel på psykiatere, så noget SKAL gøres nu. Og der må være nogle ressourcer at gøre godt med i systemet, hvis man har 40 ubesatte lægestillinger

Man lader psykiatrien betale sine 40 nye sygeplejersker selv, så man derved har penge i overskud til at holde hånden under Gødstrup og derved komme omkring ”effektiviseringsgevinstens” pris

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.