20 år

Så meget kan nogle psykiske lidelser være med til at nedsætte den forventede levetid for mænd. Men den rigtige behandling kan vende skuden for psykiske lidelser. Lad os tage nedbruddet i opløbet.

Egne artikler

Vi ved hvad vi taler om

I Psykiatri-Listen har vi altid en finger på pulsen, for hvilke aktuelle problemstillinger psykiatrien står overfor i region Midtjylland. Vi har derfor samlet alle vores medieartikler, så du nemt kan danne overblik over hvilke kerneproblematikker, vi har kæmpet for at bringe under lyset. Psykiatriens udfordringer skal være gennemskuelige for alle, hvorfor du på denne side kan få et indblik i vores medieaktiviteter og budskaber.

4190_C

Rose-Marie Mollerup: Der er brug for et nyt ledelsesfokus i psykiatrien

21. NOV. 2022

Penge løser ikke alene psykiatriens udfordringer. Der er mange forskellige områder, der kan kigges på. Et område er de nuværende styrende ledelsesparadigmer, skriver psykolog og formand for Psykiatri-Listen Rose-Marie Mollerup.

4027_A

Fredberg & Mollerup om mangel på speciallæger: Der bruges alt for mange ressourcer på uholdbare løsninger

11. AUG. 2022

Vi må blive langt bedre til at deles om opgaverne for at gøre bedst muligt brug af de få speciallæger, der er, skriver overlæge og regionsrådsmedlem Ulrich Fredberg (V) og psykolog og regionsrådsmedlem Rose-Marie Mollerup

happy-small-child-sitting-in-baby-swing-outdoor-in-2H22QFU.jpg


Debat: Udsultning af psykiatrien presser forældre over i det private

23. FEB. 2022

Det kommer ikke bag på os, der er arbejder i psykiatrien, at flere går til det private. Det er en skandale, der har været undervejs længe, skriver psykolog og formand for Psykiatri-Listen Rose-Marie Mollerup.

Alt-for-megen-tvang-og-alt-for-få-penge-Fundamentet-vakler

25 maj 2021

Hvert år udsættes en fjerdedel af alle psykiatriske patienter af indlagte patienter i psykiatrien for tvang i form af tvangsindlæggelser, bæltefiksering eller tvangsmedicinering.

Vi-mangler-psykiatere-i-Region-Midt

Det tager angiveligt 15 år, før man forventer, der ikke er mangel på psykiatere, så noget SKAL gøres nu. Og der må være nogle ressourcer at gøre godt med i systemet, hvis man har 40 ubesatte lægestillinger

Læserbrev-Opfundet-_effektiviseringsgevinst

Man lader psykiatrien betale sine 40 nye sygeplejersker selv, så man derved har penge i overskud til at holde hånden under Gødstrup og derved komme omkring ”effektiviseringsgevinstens” pris

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.