1/3

af danskerne. Så mange af os bliver ramt af psykisk lidelse på et tidspunkt i livet. Det koster dyrt – på livskvaliteten og for samfundet. Alligevel har politikerne sparet psykiatrien i knæ. Vi fortsætter kampen for en bedre psykiatri!

Psykiatri-listens nyheder

Generalforsamling 2024

Kom til årets genrealforsamling, hvor du både får mulighed for at høre om året der er gået politisk og komme med input til fokuspunkter 2024.

Vi er også så heldige, at vi også kan byde på et fagligt oplæg på en times tid af psykolog og specialist i psykoterapi Louise Due, der bl.a. vil fortælle om EMDR-metoden inden for psykoterapi og hendes arbejde med traumeterapi i Regionspsykiatrien Midt.

Nyt behandlingskoncept hjælper på rekordtid PTSD-ramte – Psykiatrien i Region Midtjylland (rm.dk)

Generalforsamlingen afholdes:
D.21 marts 2024, kl. 19-21
Sted: Sager der Samler, N.J. Fjords Gade 2F, 8000 Aarhus C

Der vil være let forplejning og masser af god stemning.

Dagsorden:
Velkomst
Oplæg v. Louise Due

Valg af dirigent
Valg af referent Valg af stemmetæller Forpersonens beretning v./ Rose-Marie Mollerup Regnskabsaflæggelse v. kasser Colin Bradley Behandling af indkomne forslag Fastsættelse af kontingent Valg af bestyrelsesmedlemmer
Rose-Marie Mollerup/genopstiller
Valg af 2 suppleanter
Mikkel V. Rasmussen/genopstiller
Kenneth B. Hansen/genopstiller
Valg af revisor Eventuelt
Ønsker du at indsende forslag til behandling på generalforsamlingen, skal disse ifølge vedtægterne være bestyrelsen i hænde senest 13. marts 2024.

Går du med en nysgerrighed i forhold til at komme med i bestyrelsen, så er du velkommen til at ringe til Rose-Marie på tlf. 61609883. Har du allerede besluttet dig for at stille op, skal du sende nogle linjer om din motivation. Forslag og motivation kan sendes til kontakt@psykiatrilisten.dk

Generalforsamlingen er for medlemmer af Psykiatri-Listen. Hvis du ikke har betalt kontingent kan du nå det endnu: det koster 125 kr. og betalingen skal bare ske senest den 15. marts 2024.

Af hensyn til forplejning er der tilmeldingsfrist ligeledes den 15. marts 2024.

Mange hilsner
Bestyrelsen 

Bestyrelse og suppleanter

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.