1/3

af danskerne. Så mange af os bliver ramt af psykisk lidelse på et tidspunkt i livet. Det koster dyrt – på livskvaliteten og for samfundet. Alligevel har politikerne sparet psykiatrien i knæ. Vi fortsætter kampen for en bedre psykiatri!

Psykiatri-listens nyheder

Lokal psykiatriplan i RegionMidt til høring!

Den lokale psykiatriplan i Region Midtjylland er nu godkendt til høring. Fra 25. august til onsdag den 11. oktober 2023 vil der officielt være høringsperiode. Vi sender høringsudkastet til dig, så snart den officielle høring er sat igang.

PsykiatriListen vil gerne invitere til –
DEBAT OM REGIONMIDTS LOKALE PSYKIATRIPLAN


PsykiatriListen mener vi, at det er af største vigtighed, at så mange som muligt deltager i debatten og indgiver høringssvar, så vi kan få belyst fremtidens psykiatri fra alle vinkler, inden planen bliver sat endeligt i værk. Vi vil med andre ord virkelig gerne høre om dine erfaringer og din mening om, hvordan vi løfter vores psykiatri i fremtiden, og hvordan vi skaber bedre vilkår for både patienter, pårørende og medarbejdere i psykiatrien fremover.

Vi åbner for debatten ved –
MENTAL TALK i Herning d. 2. september fra kl. 10.00-10.45 i Biblioteket

Her vil vores forkvinde Rose-Marie Mollerup, der har været med til arbejdet med udkastet i Social- og Psykiatriudvalget, fortælle om processen omkring udarbejdelsen af Psykiatriplanen, forklare nærmere om hovedpunkterne og give indblik i, hvordan du får indflydelse på planen gennem høringssvar.

Vi følger op med en udvidet debat i “Sager der Samler”  d. 7. september fra kl. 19.00-21.00 –  N. J. Fjords Gade 2, Bygning D, 8000 Aarhus.

Vi har valgt, at begge arrangementer bliver åbne for både medlemmer af PsykiatriListen og alle andre interesserede, fordi fremtidens psykiatri i Region Midtjylland betyder meget for rigtig mange mennesker. 

Begge arrangementer er selvfølgelig gratis. 
Af praktiske hensyn vil vi vil sætte pris på, hvis du vil tilmelde dig på kontakt@psykiatrilisten.dk.

Vi glæder os meget til at se både medlemmer og nye og blive klogere på, hvordan I synes fremtidens psykiatri skal se ud! Det er SÅ vigtigt!

Bestyrelse og suppleanter

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.