20 år

Så meget kan nogle psykiske lidelser være med til at nedsætte den forventede levetid for mænd. Men den rigtige behandling kan vende skuden for psykiske lidelser. Lad os tage nedbruddet i opløbet.

Vores omtale

Den undertippede, uafhængige liste af medarbejdere og brugere i den midtjyske psykiatri lykkedes med at generobre sit mandat i det midtjyske regionsråd. Det vidner om et kæmpe uforløst behov, siger tidligere formand for Bedre 

Psykiatri-Listen er tilbage i regionsrådet!

Psykiatri-Listen er tilbage i regionsrådet med et mandat. Rose-Marie Mollerup psykolog, forkvinde og spidskandidat for Psykiatri-Listen fik 3162 personlige stemmer. Listen fik i alt 13.196 stemmer.  

 

 

Psykiatri Listen ude af regionsrådet: Eks-formand er ærgerlig

Psykiatri Listens medlem af regionsrådet Peter Møller Andersen er skiftet til Socialdemokratiet. Men listens synspunkter vil stadig være repræsenteret, lyder det fra Peter Møller Andersen.

 

 

 

Psykiatri-Listen får fire kandidater: - Det er en rigtig god start

Der er håb for Psykiatri-Listen efter dagens møde i bestyrelsen. Fire kandidater har meldt sig. Det oplyser bestyrelsesmedlem Mikkel V. Rasmussen til TV2 ØSTJYLLAND kort efter et møde i Psykiatri-Listens bestyrelse.


Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.