20 år

Så meget kan nogle psykiske lidelser være med til at nedsætte den forventede levetid for mænd. Men den rigtige behandling kan vende skuden for psykiske lidelser. Lad os tage nedbruddet i opløbet.

Video

28 april 2022

Regionsrådsmøde Regionmidt Om udfordret kvalitet i udredningerne i psykiatrien

1. dec. 2021

Det lykkedes igen for Psykiatrilisten at blive valgt ind i Regionsrådet i Region Midt. Partiets spidskandidat Rose-Marie Mollerup fik i forbindelse med konstitueringen sat et markant fodaftryk på aftalen til fordel for psykiatrien i regionen. Det handler både om nye penge, en styrkelse af behandlingsområderne og forsøg med afdelinger, der tilbyder medicinfri behandling. Dette og mere fortæller Rose-Marie Mollerup om her.

 

4. nov. 2021

Ønsket om grundlæggende forandringer i psykiatrien presser sig på rundt om i landet. Det afspejler sig også ved det kommende regionsrådsvalg d. 16. november. I Region Midtjylland diskuterer Psykiatrilisten og Socialdemokratiet om der skal bruges flere penge på det psykiatriske område og om man f. eks. skal skære ned på brugen af medicin og i stedet tilbyde terapi og skræddersyede forløb til patienterne. Mød Rose-Marie Mollerup, Regionsrådskandidat, Region Midt, Psykiatrilisten og Birgit Marie Christensen, Regionsrådskandidat, Socialdemokratiet.

368 visninger • 21. apr. 2021

Over 20.000 vælgere stemte Psykiatrilisten ind ved det seneste regionsrådsvalg. Eneste punkt på dagsorden var at skabe bedre forhold for psykiatrien i Region Midtjylland. Men de seneste måneder har listen været ramt af en kæmpe krise der har truet med at sætte en stopper for hele missionen. Se her hvordan formanden vil forsøge at genvinde de mange vælgeres tillid inden valget til november.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.